Hvordan er det at være medarbejder i Precio Fishbone?

Er du nysgerrig på, hvordan det er at være medarbejder i Precio Fishbone? Senior Cloud Consultant Torben Næss fortæller om, hvordan det er at arbejde i Precio Fishbone.

“Precio Fishbone får det bedste frem i mig” 

Torben Grønvold Næss var en af ​​de allerførste medarbejdere i Precio Fishbone i Danmark. Han begyndte at arbejde på kontoret i København i 2018, og næsten fire år senere er han lige så begejstret for sit job, som i sine første dage på jobbet. 

Jeg har taget enorme spring fremad med hensyn til kompetencer og arbejdsansvar i løbet af de sidste fire år. Precio Fishbone er en smeltedigel for karriere og personlig udvikling. Ledelsen støtter mig i den faglige kompetenceopgradering, som jeg finder nødvendig for mig personligt, og for det arbejde, som jeg udfører. Som arbejdsplads og som arbejdsgiver har Precio Fishbone helt sikkert leveret i forhold til mine høje forventninger, og jeg er lige så begejstret i dag som for fire år siden, siger Torben. 

Masser af frihed og ansvar 

Med den officielle titel Senior Cloud Consultant har Torben en bred vifte af ansvarsområder og arbejdsopgaver, der hjælper kunderne på deres digitale rejse ind i fremtiden. Han arbejder med at lave køreplaner for kundernes digitalisering, teknisk design, UX, systemintegration og arkitektur til indholdsinfrastruktur, afholder workshops og lejlighedsvis hjælper han kunder med forskellige supportproblemer. 

Mine arbejdsdage består af en bred vifte af opgaver, der spænder fra hardcore teknisk udvikling til projektledelse. Det er en af ​​fordelene ved at arbejde i et relativt lille konsulentfirma. Du får masser af frihed til at arbejde med forskellige typer opgaver og kompetenceområder og til at planlægge dine arbejdsdage så der er harmoni mellem arbejds- og privatliv.

Faglig og kompetenceudvikling på individuelle vilkår 

At være et teammedlem i et lille firma giver også mulighed for mere arbejdsansvar, hvis du er klar til det. Efter min mening er det den bedste måde at udvide din kompetence og udvide din personlige horisont. Under min ansættelse her har jeg udviklet mit arbejdsområde og kompetenceniveau fra at styre mindre tech-projekter til at lede store forretningsforbedringsprojekter. 

Torben forklarer, at hver medarbejder kortlægger sin egen individuelle faglige- og kompetenceudviklingsplan. Ingen andre lægger karrierevejen for dig eller forsøger at pålægge dig et uddannelsesprogram, medmindre det er noget, du specifikt beder om. 

Det er op til dig, hvordan du udvider din viden og arbejdsevner. Ledelsen er meget generøs og vil som regel godkende et foreslået individuelt uddannelsesprogram, så længe der er et reelt behov for det i vores projekter eller på arbejdspladsen. For eksempel har jeg lige afsluttet et helt års NLP -uddannelse, som allerede har givet pote i form af styrket projektledelse. 

Dygtig besætning gør jobbet mere givende 

Torbens første hurtige svar på spørgsmålet "Hvad er det bedste ved dit job i Precio Fishbone Denmark?" er simpelthen “Mine kolleger!”. Torben uddyber sit svar og forklarer, at teamånden hos Precio Fishbone er meget venlig og krydret med masser af humor og kammeratskab. 

- Vi har det sjovt sammen, både på arbejdet og i fritiden. Ganske ofte vil hele banden tage ud på mad-ekspeditioner, og for et par uger siden havde vi en intens teambuilding dag med øksekast, lerdueskydning og vi løste forskellige gåder som team. Vi er en virkelig dygtig besætning, og der er altid nogen, der bakker dig op i projekter og arbejdsopgaver. Jeg tror også, at vi er unikke på den måde, vi styrker hinanden, opmuntrer hinanden til at afdække og udvikle vores individuelle talenter.