Hvordan er det at være medarbejder i Precio Fishbone?

Er du nysgerrig på, hvordan det er at være medarbejder i Precio Fishbone? Vi har haft en snak med en af vores medarbejder om, hvordan det er at arbejde i Precio Fishbone. Denne gang spørger vi Niels Skou Olsen, som er Cloud Consultant.

Hvilke forventninger havde du inden, du startede i Precio Fishbone?

”Jeg startede for omkring 2,5 år siden. På daværende tidspunkt var det et rimeligt nystartet firma og havde vist kun været i gang i et års tid. Jeg kom fra en stor virksomhed, hvor der var meget bureaukrati. I en mindre virksomhed som Precio Fishbone Danmark er der langt flere muligheder for at vælge speciale og man kan derfor hjælpe til på flere forskellige områder. Jeg synes først og fremmest at Precio Fishbones intranetprodukt, Omnia så ret spændendende ud. Dertil blev jeg hurtigt sat til at sidde med UiPath, Robotic Process Automation, hvor jeg arbejder med robotudvikling”.

Føler du, at du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og er du glad for dine arbejdsopgaver?

”Kort sagt ja, så synes jeg hele tiden at jeg udvikler mig fagligt og personligt. Mine arbejdsopgaver er meget varierende og selvom, at det overordnet er det samme område jeg sidder med, er der altid nye udfordringer ved projekterne som skal løses”.

Hvad synes du om de projekter I generelt arbejder med? Hvilket projekt arbejder du på lige nu?

”Jeg arbejder med support og drift, og vedligeholdelse af vores Premium Support kunder. Dvs. alle vores kunder som har tegnet en support aftale. Jeg arbejder meget varieret og sidder med omkring 12-15 kunder på Omnia. I forhold til Robotic process automation arbejder jeg på én kunde, med en håndfuld af forskellige processer, med drift og vedligeholdelse. Jeg synes det her med at opbygge noget nyt er utroligt spændende, hvad end det er et nyt intranet, andre udviklingsopgaver eller noget helt andet. Det er det, som gør projekterne virkelig interessante”.

Hvordan er jeres samarbejde i Precio Fishbone? Er i gode til at hjælpe hinanden, hvis behovet er der?

”Jeg synes vi har et rigtigt godt samarbejde. Det virker til, at alle altid er klar til at smide, hvad de har i hænderne for at hjælpe, hvis der er nogle, som har behov for det. Jeg synes også vi er gode til at aflaste hinanden, hvis der er nogle, som er overbelastet med arbejde. Så ja, jeg synes bestemt vi har et stærkt samarbejde”.

Hvordan er fællesskabet i Precio Fishbone? Er du glad for dine kollegaer?

”Jeg har nogle virkelige gode kollegaer. Vi har det godt med hinanden og har det altid sjovt når vi alle er samlet. Jeg tror det har stor betydning, at vi ikke er så mange. I forhold til en større virksomhed med 50 medarbejder, sidder vi 11 og har derfor et tæt fælleskab med både hjemme- og nørdesnak”.  

Hvad er det bedste ved at være medarbejder i Precio Fishbone?

”Precio Fishbone Danmark, er en lille og dynamisk virksomhed. Jeg kommer fra en stor virksomhed, hvor der f.eks. har været rigtigt meget bureaukrati. I Precio er virksomhedsstrukturen meget mere fleksibelt og du har én leder som du henvender dig til, i stedet for at have 10 forskellige mellemledere. Generelt for både Precio Fishbone i Sverige og Danmark er alle rigtig gode kollegaer og vi har alle et godt samarbejde. Det er ret tydeligt, at det er meget dygtige mennesker vi har med at gøre, som kan udvikle osv. Uanset hvad man laver, så er alle utroligt dygtige til deres arbejde”.