Hvordan er det at være medarbejder i Precio Fishbone?

Er du nysgerrig på, hvordan det er at være medarbejder i Precio Fishbone? Vi har haft en snak med vores Senior Digital Workplace Consultant Caroline Simony om, hvordan det er at være medarbejder i Precio Fishbone.

Hvilke forventninger havde du inden du startede i Precio Fishbone som medarbejder? 

”Jeg arbejdede inden jeg startede hos den første danske Omnia kunde og havde derfor en lille fornemmelse om, hvordan personerne var og at de var professionelle. Organisationen er en del større i dag, så på daværende tidspunkt var der kun få medarbejdere ansat. Jeg havde været i kontakt med Eigil, som er CEO og Frank som er Cloud Architect, og de tog virkelig godt imod mig. Jeg har nok altid haft lidt fordomme om, at it-virksomheder ville være kedelige. Førhen forstillede jeg mig it-virksomheder med personer, som lavede koder nede i et mørkt lokale og drak energidrikke. Men den fordom blev hurtigt gjort til skamme. Jeg havde også frygtet en del overarbejde, men det er heller ikke en tilfældet”. 

Føler du, at du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt og er du glad for dine arbejdsopgaver?

”Jeg har helt sikkert mulighed for at udvikle mig fagligt. Vi bliver kastet ud i opgaverne, så det er learning by doing. Jeg udvikler mig i forhold til vores produkt, da vi hele tiden opdateres på, hvordan det fungerer. I forhold til projekter, workshops og metoder, så lærer jeg ved at  udføre det. Mine opgaver matcher godt til mine kompetencer og der er også stor tillid til, at man kan udføre sine opgaver. Jeg kan mærke jeg udvikler mig personligt, da jeg klart har større sikkerhed i de opgaver jeg udfører og retter ryggen mere end hvad jeg har gjort før. - og hvis man vil have en udfordring, så skal man nok få det.", siger Caroline og griner.

Hvad synes du om de projekter I generelt arbejder med og hvilke projekter arbejder du på lige nu?

"Generelt synes jeg virkelig godt om projekterne og mine opgaver. Jeg vil udvikle intranet og det er også det jeg gør".

"Lige nu er jeg ved at afslutte en konsulentopgave for en fagforening. Det har virkelig har været en fed opgave, da jeg har været tilknyttet som fast konsulent. Vi er også i gang med at lave intranet for en kommune og så har jeg også været en del af et projekt for et stort medicinal firma. I det projekt var jeg sat til at lave nogle kommunikationsopgaver, hvor Christian og Brian, som er Cloud Architects, har inddraget os andre til de opgaver som passer til vores kompetencer."

Hvordan er jeres samarbejde i Precio Fishbone? Er I gode til at hjælpe hinanden, hvis behovet er der?

”Vi kan altid hente hjælp hos hinanden og det er virkelig fedt! Er tilfældet en sjælden gang, at ingen kan svare på et spørgsmål, så er der altid en, som ikke kan lade være med at undersøge det og finder svaret alligevel. Vi kan også altid hente hjælp hos Eigil og han er på flere punker meget ligeværdig med os andre. På nær alt, som omhandler økonomi, er han en "kollega" på lige fod med os andre og kigger os aldrig over skulderen.
Den sidste ting er, at jeg aldrig oplever konkurrence mellem os kolleger! Det er virkelig rart, at jeg kan stille lige så mange dumme spørgsmål, som jeg vil, uden at de andre ryster på hovedet!” 

Hvordan er fællesskabet i Precio Fishbone? Er du glad for dine kollegaer?

”Vores fællesskab er virkelig godt! Vi er virkelig forskellige både personligt og fagligt og helt sikkert også politisk." griner Caroline. "Der er altid spas og sjov og vi lytter altid til hinanden, hvis der er problemer, både arbejdsmæssigt og rent personligt. Under frokosten er der stort set aldrig samtaler omkring arbejde og vi snakker om alt andet. Det synes jeg indikerer at vores fælleskab virkelig godt.

Hvad er det bedste ved at være medarbejder i Precio Fishbone?

"Først og fremmest, mine kollegaer! Jeg synes det er et rart sted at være en del af og jeg føler mig altid tryg. Jeg er også virkelig glad for de arbejdsopgaver jeg får stillet, også selvom de kan være udfordrende af og til og lidt hårdt for hjernen når de skal udføres. Men når det lykkedes er det altid det hele værd og en fantastisk følelse. – og når man så også får kredit for det man har lavet, så bliver man virkelig stolt".