Hvordan er det at være medarbejder i Precio Fishbone?

Er du nysgerrig på, hvordan det er at være medarbejder i Precio Fishbone? Senior Digital Workplace Consultant Caroline Simony fortæller om, hvordan det er at arbejde i Precio Fishbone.

Hvilke forventninger havde du, før du startede i Precio Fishbone som medarbejder? 

”Jeg var ansat hos den første danske Omniakunde og havde derfor en fornemmelse af, hvordan kollegaerne var, og at de var professionelle. Organisationen er en del større i dag, end da jeg startede, hvor der kun var få medarbejdere foruden mig. Jeg havde været i kontakt med Eigil, som er CEO og Frank som er Cloud Architect, og de tog virkelig godt imod mig. Jeg har nok altid haft en lille fordom om, at it-virksomheder ville være et kedeligt sted at arbejde. Jeg forestillede mig, at man sad og lavede kode nede i et mørkt lokale og drak masser af energidrikke. Men den fordom blev hurtigt gjort til skamme! Jeg havde også frygtet en del overarbejde, men det er heller ikke en tilfældet.” 

Har du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Er du glad for dine arbejdsopgaver?

”Jeg har helt sikkert mulighed for at udvikle mig. Vi bliver kastet ud i opgaverne, så det er ofte "learning by doing". Det passer til mig. Og jeg udvikler mig i forhold til vores produkt, da vi hele tiden bliver opdateret på, hvordan det fungerer og får introduktion til ny udvikling. I forhold til projekter, workshops og metoder, så lærer jeg en masse, mens jeg arbejder med det. Mine opgaver matcher godt til mine kompetencer og der er altid stor tillid til, at man kan udføre sine opgaver. Jeg kan mærke, at jeg udvikler mig personlig. Jeg har opnået større sikkerhed i de opgaver jeg udfører, og retter ryggen mere, end jeg har gjort før. Og hvis man vil have en udfordring, så skal man nok få det.", siger Caroline og griner.

Hvad synes du om de projekter I arbejder med?

"Generelt synes jeg virkelig godt om projekterne og mine opgaver. Jeg vil udvikle intranet og digital arbejdsplads og det er også det, jeg gør".

"Lige nu er jeg ved at afslutte en konsulentopgave for en fagforening. Det har virkelig har været en fed opgave, hvor jeg har været tilknyttet som fast konsulent. Vi er også igang med at lave intranet for en kommune og så har jeg også været med på et projekt for et stort medicinalfirma. I det projekt arbejdede jeg med kommunikation, da Christian og Brian, som er Cloud Architects, inddragede os andre til de opgaver, som passer til vores kompetencer."

Hvordan er jeres samarbejde? 

”Vi kan altid hente hjælp hos hinanden og det er virkelig fedt! Hvis det en sjælden gang er tilfældet, at ingen kan svare på et spørgsmål, så er der altid én, som ikke kan lade være med at undersøge det og finder svaret alligevel. Vi kan også altid hente hjælp hos Eigil og pånær de emner, som vedrører økonomi, er han en "kollega" på lige fod med os andre og kigger os aldrig over skulderen. En anden vigtig ting er, at jeg aldrig oplever konkurrence mellem os kolleger! Det er virkelig rart, at jeg kan stille lige så mange dumme spørgsmål, som jeg vil, uden at de andre ryster på hovedet!” 

Hvordan er fællesskabet i Precio Fishbone? Er du glad for dine kollegaer?

”Vores fællesskab er virkelig godt! Vi er meget forskellige både personligt og fagligt og helt sikkert også politisk." griner Caroline. "Der er altid spas og sjov, og vi lytter altid til hinanden, hvis der er problemer, både arbejdsmæssigt og rent personligt. Under frokosten snakker vi stort set aldrig arbejde men om alt muligt andet. Det synes jeg viser, at vores fælleskab er virkelig godt."

Hvad er det bedste ved at arbejde i Precio Fishbone?

"Først og fremmest, mine kollegaer! Jeg synes, det er et rart sted at være en del af og jeg føler mig altid tryg. Jeg er også virkelig glad for de arbejdsopgaver, jeg får stillet. Også selvom de kan være udfordrende af og til og ret komplekse at udføre. Men når det lykkes, er det altid det hele værd og en fantastisk følelse. – og når man så også får kredit for det man har lavet, så bliver man virkelig stolt".