Digital Workplace Consultant

Vi søger dig, som har erfaring med implementering af intranet løsninger og digital arbejdsplads, kan lide at rådgive kunderne og samtidig har er en kompetent projektleder i maven.

Rollen som Digital Workplace Consultant hos Precio Fishbone er en specialiseret rolle, som fokuserer på tæt kundekontakt, change management, projektledelse og rådgivning om intranet og vidensdelingsløsninger hos vores kunder.

Vi søger en ny kollega, som kan tage ansvar for vores projekter hos store danske og internationale virksomheder. Projekter som har vidensdeling i fokus, og som bygger på Microsoft 365 som platform. De løsninger vi leverer, forbedrer den digitale arbejdsplads hos vores kunder indenfor , kommunikation, knowledge management, proces automatisering, self-service, dokumenthåndtering m.m.

Den ideelle kandidat har erfaring med følgende områder fra tidligere:

  • Tæt kundekontakt og rådgivning
  • Projektledelse
  • Change management (Prosci)
  • Microsoft Teams og SharePoint Online

 

Din rolle bliver at tage ansvar for vores projekter, fordele opgaver i teamet, planlægge projektforløb ved at bruge vores projektmetodologi, afklaring og forventningsafstemning med kunden, opfølgning på leverancer og milepæle. Alt i alt sørge for at vores team får leveret det, som kunden forventer og at kunden følger sig tryg hele vejen igennem vores leverance.

Du får mulighed for at arbejde med nogle af de mest interessante kunder i Danmark, i store og komplekse organisationer. Du skal kunne lide udfordringer og have lysten til konstant at lære nye ting.

Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer i København i en flad og uformel struktur, med reference direkte til vores CEO Eigil Mølgaard. Der er fuld fleksibilitet i det daglige arbejde, da vi arbejder lige så meget online som fysisk sammen på kontoret. Desuden får du 250 dygtige kollegaer fra resten af verden.

Vores værdier er Indsigt, Faglighed og Passion:

  • Indsigt i vores kunders forretning
  • Faglig stolthed, fordybelse og udvikling
  • Passion og motivation for det vi laver

 

Passer det på dig og du kan se dig selv i rollen ovenfor eller har du mere at bidrage med til vores team, så hører vi meget gerne fra dig:

Eigil Mølgaard

Managing Director Denmark

+45 88 61 85 88Send email