Digital Workplace Consultant

Vi søger dig som har erfaring med implementering af intranet løsninger, kan lide at rådgive kunderne og samtidig har er en kompetent projektleder i maven.

Rollen som Digital Workplace Consultant hos Precio Fishbone er en specialiseret rolle, som fokuserer på tæt kundekontakt, change management, projektledelse og rådgivning om intranet og vidensdelingsløsninger hos vores kunder.

Vi søger en ny kollega som kan tage ansvar for vores projekter hos store danske og internationale virksomheder. Projekter som har vidensdeling i fokus og som bygger på Microsoft 365 som platform. De løsninger vi leverer er løsninger som forbedrer den digitale arbejdsplads hos vores kunder indenfor kommunikation, knowledge management, proces automatisering, self service, dokumenthåndtering m.m.

Den ideelle kandidat har erfaring med følgende områder fra tidligere:

  • Tæt kundekontakt og rådgivning
  • Projektledelse
  • Change management (Prosci)
  • Microsoft Teams og SharePoint Online

Din rolle bliver at tage ansvar for vores projekter, fordele opgaver i teamet, planlægge projektforløb og brug af vores projekt metodologi, afklaring og forventningsafstemning med kunden, opfølgning på leverancer og milepæle. Alt i alt sørge for at vores team får leveret det som kunden forventer og kunden følger sig tryg hele vejen igennem vores leverance.

Du får mulighed for at arbejde med nogle af de mest interessante kunder i Danmark, i store og komplekse organisationer, så du skal kunne lide udfordringer og konstant at lære nye ting.

Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer i København i en flad og uformel struktur, med reference direkte til vores CEO Eigil Mølgaard. Der er fuld fleksibilitet i det daglige arbejde, da vi arbejder lige så meget online som fysisk sammen på kontoret. Desuden vil du få 250 dygtige kollegaer i resten af verden. 

Vores værdier er Indsigt, Faglighed og Passion:

  • Indsigt i vores kunders forretning
  • Faglig stolthed, fordybelse og udvikling
  • Passion og motivation for det vi laver

 

Så hvis det passer på dig og du kan se dig selv i rollen ovenfor eller føler du har mere at bidrage med til vores team, så ræk ud:

Eigil Mølgaard

Managing Director Denmark

+45 886 18 58 8Send email