Er du en god fangst?

At arbejde hos Precio Fishbone skal være sjovt, udfordrende og stimulerende. Du skal ønske at udvikle dig, og du skal kunne lide rollen som specialist. Og selvfølgelig skal det du bidrager med mærkes hos vores kunder. Din indsats og indflydelse, vil have direkte betydning for, hvordan vores opgaver går, hvor tilfredse kunderne er, og hvordan virksomheden klarer sig. 

Hos Precio Fishbone bidrager hver enkelt specialist med sin faglighed til virksomhedens succes. Hver enkelt person er vigtig for at skabe en fungerende helhed. På den måde skaber vi værdi for vores kunder.  

En specialiseret virksomhed med forskellige færdigheder, der supplerer hinanden

Hos Precio Fishbone arbejder vi tit sammen i mindre teams. Vi er placeret flere steder, men arbejder ofte på tværs af grænserne for at kombinere vores kompetencer til gavn for kunden og opgaven. Vi er en specialiseret virksomhed med ekspertiser, der supplerer hinanden. Vi sammensætter projektets deltagere med fokus på kompetencer, vidensdeling og resultater.

Vi er eksperter i Microsoft-baserede løsninger og ønsker konstant at udvikle os og hjælpe med at nå vores og vores kunders mål.  

Frihed og ansvar til dem, der kan og vil

Vores ydelser og kompetencer dækker alle faser af en udviklingsopgave. Vi arbejder med krav og forretningsanalyser, forundersøgelser og undersøgelser, arkitektur, udvikling, integration, test og efterfølgende support og forvaltning. Vi har en flad organisation, hvor der er frihed og ansvar til dem, der kan og vil. Hvis du ønsker support og vejledning, er der altid en sikker base af højt kvalificerede medarbejdere til rådighed – alle med en høj faglighed, indsigt og passion for det de arbejder med.  

Ledige stillinger

Nedenfor finder du de roller, vi er på udkig efter. Men vi er altid interesserede i talentfulde medarbejdere. Hvis du føler,  at Precio Fishbone er en spændende virksomhed, og at du kan bidrage til vores succes, så du er hjerteligt velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning til info@preciofishbone.dk og vi kontakter dig.