Senior Office 365 Konsulent

Vi søger dygtige kollegaer til vores meget kompetente team, så hvis du selv mener du er en af de bedste i branchen og du sætter pris på høj faglighed og er passioneret omkring at lave spændende løsninger, så vil vi meget gerne høre fra dig!

Hvis du brænder for Office 365, så læs mere her!

Office 365 KonsulentVi søger en person, som elsker at gøre vores kunder mere produktive

Vores kontor ligger centralt på Østerbro i Vibenshuset, Lyngbyvej 2. Det vigtigste for os, er at du går op i at levere høj kvalitet, har erfaring fra branchen og først og fremmest kan optage ny viden og omsætte den til praksis lynhurtigt. Vi lever en en dynamisk "cloud first" verden, men vi arbejder også stadig med SharePoint on-premise. Uanset hvad, så bevæger teknologien sig hurtigere end nogensinde før, så derfor skal man have lyst til at følge med. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og vi sætter en ære i at levere den helt rigtige løsning til kunderne, som passer til deres specifikke kontekst.
Vi går meget op i vidensdeling og i starten er september 2017 var 160 medarbejdere fra alle Precio Fishbones kontorer i Cannes til den årlige CodeBase, hvor konsulenter præsentere emner og læsninger for hinanden. 

Har du relevant erfaring som konsulent i forbindelse med Office 365 eller SharePoint, så kontakt os for en snak om muligheder. 

Vi forventer du har erfaring med følgende:

- Tæt kundekontakt
- Office 365 services
- Azure services
- Udviklingsmetoder
- SharePoint Online udvikling