Change Manager

Vi søger dygtige kollegaer til vores meget kompetente team, så hvis du selv mener du er en af de bedste i branchen og du sætter pris på høj faglighed og er passioneret omkring at lave spændende løsninger, så vil vi meget gerne høre fra dig!

Hvis du brænder for at skabe værdi med forandringsledelse, så læs mere her!

Change ManagerVi søger en person med personligt drive og lyst til at forandre verden

Vores kontor ligger centralt på Østerbro i Vibenshuset, Lyngbyvej 2. Det vigtigste for os, er at du går op i at levere høj kvalitet, har erfaring fra branchen og først og fremmest kan optage ny viden og omsætte den til praksis lynhurtigt. Vi lever en en verden hvor forandringer på arbejdspladsen bliver hyppigere og hyppigere, så derfor søger vi en person som kan hjælpe vores kunder gennem disse forandringer. Vi bruger ADKAR modellen og Prosci's framework og et vil være en fordel at du er certificeret Prosci Practitioner. Du vil blive oplært i vores 360 Workplace Improvement framework, som er det tilbud vi har til vores kunder. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og derfor er det vigtigt at vores kunder kommer i mål med den forandring i arbejdsmetode, som deres business case bygger på, så projekterne kan realisere den værdi, som man har ønsket fra start.

Vi går meget op i vidensdeling og i starten er september 2017 var 160 medarbejdere fra alle Precio Fishbones kontorer i Cannes til den årlige CodeBase, hvor konsulenter præsentere emner og løsninger for hinanden. 

Har du relevant erfaring som change manager i forbindelse med indførelse af nye måder at samarbejde digitalt, så kontakt os for en snak om muligheder. 

Vi forventer du har erfaring med følgende:

- Forandringsledelse, gerne Prosci certificeret
- Tæt kundekontakt
- Projektledelse
- Projekter der relatere til digitalt samarbejde