Eigil Mølgaard - CEO

Vi er en moderne arbejdsplads, hvor vi arbejder i et netværk i en helt flad struktur. Vi er digitale nomader, som elsker at levere lækre løsninger til vores kunder!

AdviceDygtige, hjælpsomme og passionerede kollegaer, er det som skal være fundamentet for fremdrift i Precio Fishbone. Vi er ikke blot et teknisk løsningshus, da vi altid rådgiver vores kunder omkring hvad vi synes er bedst at gøre lige i deres konkrete kontekst.

Alle i Precio Fishbone arbejder direkte med vores kunder for at skabe de bedst mulige løsninger. Vi sætter allesammen en ære i vores faglighed og vi ved hvor uvurderlig hjælp fra kollegaer er for at sparre og få input til både rådgivning og tekniske problemstillinger.

Jeg har selv arbejdet med Office 365 siden det hed BPOS og blev lanceret i Danmark. Dengang var jeg en del af et incubation team i Microsoft, hvor vi arbejdede med nogle af de første implementeringer i Danmark. Der er sket meget med modenheden siden dengang og nu har vi i Office 365 en suite af services og produkter, som er uden sidestykke og som giver det bedst mulige fundament for at levere de helt rigtige løsninger til vores kunder.

Eigil Mølgaard

Som kollega i Precio Fishbone er der nogle helt fundamentale ting, som du vil opleve og som jeg tror på er med til at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø og konsulenthus:

Alle er unikke

Du er aldrig en ressource, du er en person med unikke kompetencer og kvalifikationer. Faglige som ikke faglige, og derfor gælder det om at tilgodese hver enkelt medarbejders styrker, så det kommer til gavn for både kunder, vores virksomhed og dig som person.

Ansvar

Ansvar er ikke noget du får givet, det er noget du tager. Vi arbejder som et netværk, et edderkoppespind, hvor dem der tager mest ansvar og har flest kompetencer er tættest på midten og har flest relationer til både kollegaer og kunder. Jeg tror ikke på hierarkier og bureaukrati, jeg har stor tillid til at når alle medarbejdere forstår vores formål med virksomheden, så tager de ansvar og løber i samme retning.

The Why?

I Precio Fishbone er du aldrig i tvivl om hvorfor vi gør det vi gør. Vi har et klart formål om at skabe den bedst mulige "Connected Workplace" hos vores kunder og alt hvad vi gør er målrettet denne mission. Det gælder alt fra teknisk infrastruktur og sikkerhed, lave nye digitale løsninger baseret på vores produkter og hjælp til forandringsledelse for at få medarbejdere til at udnytte de digitale muligheder