Hos os gør alle en forskel og er med til at bidrage til vores fremgang

At arbejde hos Precio Fishbone skal være sjovt, udfordrende og udviklende. Du skal have lyst til at fordybe dig i det faglige og konstant blive dygtigere og lære nye ting. Du skal kunne trives med en specialist rolle i en cloud verden, hvor viden hurtig bliver forældet og skal vedligeholdes. Du er er nøglen til vores kunders succes og dermed vores succes, da den forskel du gør for vores kunder er en stor del af den værdi vi skaber. I Precio Fishbone ved vi at alle ansatte bidrager med individuelle kompetencer, som er med til at skabe arbejdspladsen og den værdi vi har for vores kunder. Alle i Precio Fishbone, skal med indsigt i kundens situation, passion for vores løsninger og en høj faglighed være med til at vi gør os umage vor vores kunder og altid levere lidt mere end de forventer.

Job hos osEt konsulenthus med et klart fokus 

I Precio Fishbone arbejder vi med et klart fokus, vi kalder det "Connected Workplace". Det betyder vi arbejder med at digitalisere arbejdspladsen sammen med vores kunder. Vi arbejder som regel i teams, på vores kontorer rundt omkring i verden, men til tider også på tværs af geografiske skel. Uanset hvem man er på projekt med til daglig, så er der vidensdeling på tværs i hele firmaet. Vi er specialiseret i at levere tekniske løsninger, men vi arbejder også med change management og at forandre medarbejderes adfærd, så de løsninger vi levere får maksimal værdi for vores kunder. Vi arbejder hovedsageligt med Office 365, Azure og SharePoint. Indenfor disse områder har vi nogle af de dygtigste medarbejdere man kan tænke sig. 

Flexibilitet og ansvar til dem som vil

Vi leverer ydelser i alle faser af et projekt, lige fra indledende kravindsamling, til at sikre at kundens løsning bliver brugt på den helt rigtige måde af medarbejderne. Vi har en meget flad organisation og frie rammer for alle konsulenter. Vi har fokus på det som virkelig betyder noget og de er hvordan vi leverer høj kvalitet til vores kunder, så de bliver glade for samarbejdet. Vi bryder os ikke om "micro management" og har tillid til at alle gør deres bedste indenfor rammerne af Precio Fishbone.

Vi er altid åbne for nye kompetente medarbejdere

Hvis du vil høre mere om Precio Fishbone eller tale med nogen som arbejder hos os allerede, så kontakt os. Precio Fishbone arbejder som et netværk, så derfor er fastansættelse ikke den eneste mulige tilknytning.

Precio Fishbone Associates

Hos Precio Fishbone ved vi at mange i dag gerne vil have fleksibilitet i deres arbejdsliv, derfor arbejder vi med et netværk af både fastansætte og associates. Hvis du gerne vil høre mere om vores associates program og hvordan du kan blive en del af det, så kontakt os. Vi tilbyder faglig sparring, kontor faciliteter, sociale aktiviteter også selv om du helst vil være din helt egen.