Markedets bedste webinarer om den digitale arbejdsplads, intranet og dokumenthåndtering

Her finder du markedets bedste webinarer om den digitale arbejdsplads, intranet, dokumenthåndtering og kvalitetsledelsessystemer i SharePoint og Office 365. I 2018 gennemfører vi nedenstående webinarer og du finder mere information ved at klikke på de aktuelle links til højre.

Webinar: Den simple vej til et succesfuldt intranet i Office 365

Vil du have et virkelig godt intranet, men uden at lave en større investering eller gennemføre et omfattende projekt? Så har vi løsningen - abonner på et prisvindende intranet baseret på vores eget produkt Omnia Intranet og Office 365. Hurtig leverance, simpel implementering, lav månedlig omkostning og mulighed for løbende support og forbedringer. Velkommen til Den simple vej til et succesfuldt intranet i Office 365.
 

Webinar: Dokumenthåndtering i SharePoint og Office 365

Er du interesseret i kontrol og administration af organisationens vigtigste dokumenter vil vi gerne gøre opmærskom på vores webinar om Dokumenthåndtering i SharePoint og Office 365. Her går vi igennem en løsning som opfylder organisationens behov for håndtering af forretningsunderstøttende, forretningskritiske og andre vigtige dokumenter. Vi henvender os primært til organisationer, som har ambitioner om at holde styr på vigtige dokumenter i hele deres livscyklus og på tværs af hele organisationen.