Markedets bedste webinarer om den digitale arbejdsplads, intranet og dokumenthåndtering

Her finder du markedets bedste webinarer om den digitale arbejdsplads, intranet, dokumenthåndtering og kvalitetsledelsessystemer i SharePoint og Office 365. I 2018 gennemfører vi nedenstående webinarer og du finder mere information ved at klikke på de aktuelle links til højre.

Webinar: Den simple vej til et succesfuldt intranet i Office 365

Vil du have et virkelig godt intranet, men uden at lave en større investering eller gennemføre et omfattende projekt? Så har vi løsningen - abonner på et prisvindende intranet baseret på vores eget produkt Omnia Intranet og Office 365. Hurtig leverance, simpel implementering, lav månedlig omkostning og mulighed for løbende support og forbedringer. Velkommen til Den simple vej til et succesfuldt intranet i Office 365.
 

Webinar: Dokumenthåndtering i SharePoint og Office 365

Er du interesseret i kontrol og administration af organisationens vigtigste dokumenter vil vi gerne gøre opmærskom på vores webinar om Dokumenthåndtering i SharePoint og Office 365. Her går vi igennem en løsning som opfylder organisationens behov for håndtering af forretningsunderstøttende, forretningskritiske og andre vigtige dokumenter. Vi henvender os primært til organisationer, som har ambitioner om at holde styr på vigtige dokumenter i hele deres livscyklus og på tværs af hele organisationen.

Webinar: 10 ting du skal vide for at lykkes med en digital arbejdsplads i Office 365

Det moderne intranet, ofte kaldt Digital Workplace, omfatter flere applikationer og mere information end nogensinde før. Alligevel er det idag muligt at realisere løsningen på kortere tid og med mindre budget end hvad man kunne for bare et par år siden. Men hvis du vil have værdi af løsningen og maksimere udbyttet af løsningen kræves en øndret mindset omkring både implementering og efterfølgende forvaltning. Velkommen til vores webinar 10 ting som du skal vide for at lykkes med fremtidens intranet i Office 365hvor vi giver vores bedste anbefalinger til dig som planlægger et nyt intranet og som vil anvende løsningen til at udvikle medarbejdere, organisation og virksomhed.

Webinar: Øg værdien af intranettet – syv trin til at engagere medarbejderne

Værdien af en digital arbejdsplads kommer først når den bruges. Men undersøgelser viser at kun en af fire organisationer er tilfredse med hvordan deres intranet bliver brugt i dag. På dette webinar går vi igennem en overordnet model for at øge brugen af den digitale arbejdsplads, samt giver praktiske eksempler på hvordan andre har gjort. Vi viser også nogle eksempler fra SharePoint, Office 365 og vores eget produkt Omnia Intranet.

Velkommen til et webinar hvor vi fokusserer på andet end teknologi og henvender os primært til dig som arbejder med kommunikation, forandringsledelse eller organisationsudvikling.