Vi skaber værdi for vores kunder

Precio Fishbone udvikler IT-løsninger, som skaber forretningsværdi og omkostningseffektivitet i den offentlige og private sektor. 

Vores udgangspunkt er en dybdegående forståelse af hver enkelt organisations behov. Med tekniske færdigheder, innovativ teknologi og vores store engagement og erfaring hjælper vi med at finde, implementere og supportere den bedste løsning.

Sikkerhed og langsigtet strategi

Teknologi, kravanalyse og evnen til at forstå udfordringer ligger til grund for de løsninger, vi udvikler. Vores vigtigste tekniske platform er Microsoft  365 og .NET, og vores udviklingsmetodologi er baseret på SCRUM.

Vi hjælper med projekter og ressourceopgaver, og tilbyder komplette løsninger til support og implementering af applikationer. Vores fokus på sikkerhed og en langsigtet strategi skaber værdi i alle vores kunderelationer.

Nordens ledende Microsoft specialist

Precio Fishbone er en af nordens ledende leverandører af Microsoft baserede løsninger. Vi har stor specialistkompetence og er meget fleksible og effektive, når vi som strategisk samarbejdspartner følger et projekt. 

Vi er Microsoft guld- og sølvpartnere inden for seks forskellige ekspertiseområder og har lang erfaring og viden inden for de områder, som er afgørende for vores egen og vores kunders succes.

Vi leverer værdi gennem vores ekspertise!

Blandt Precio Fishbones specialkonsulenter finder du nogle af branchens bedste teknikere og projektledere. Disse kompetencer er afgørende og værdiskabende, når vi skal levere et produkt og have tilfredse kunder. Vi har en ambition om at være en førende virksomhed inden for teknologi. Derfor investerer vi meget tid i kompetenceudvikling, vidensdeling og uddannelse.

I dag er vi mere end 250 specialister fordelt over hele verden med komplementære kompetencer og et fælles mål: At skabe omkostningseffektive løsninger, der giver vores kunder forretningsfordele. Vores specialister har i gennemsnit 10 års konsulenterfaring og tilbyder konsulentydelser inden for blandt andet kravanalyse, arkitektur, udvikling, projektledelse og test.

Kontakt os

Har du spørgsmål om, hvad vi tilbyder, eller hvordan vi kan hjælpe netop din organisation, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Kontakt os